Beste klanten, Sinds woensdag 1 januari 2020 hebben we definitief onze deuren gesloten wegens pensioen. Na bijna 45 jaar actief te zijn geweest in onze bloemenzaak, willen we jullie bedanken voor het jarenlange vertrouwen! De contact en informatie gegevens zichtbaar op onze website zijn dus helaas niet meer actief.

Ons bloemen- en plantengamma

Onze boeketten worden vers opgemaakt in de winkel. Kom dus gerust langs en kies uw lievelingsbloemen en aangepaste kleur van het boeket. Wij maken een ruiker aangepast aan uw prijsbudget. Wenst u speciale bloemen voor een speciale gelegenheid (zoals bijvoorbeeld 70 rozen voor 70ste verjaardag), kan u best de bloemen 2 dagen op voorhand bestellen, zo bent u zeker dat de bloemen beschikbaar zijn.

Vers opgemaakte bloemstukken of bloemstukken op bestelling.

Buiten- en binnenplanten kan je in onze patio en serre vinden. Van grote tot kleine potplanten, cactussen, vetplantjes, kruiden, buxussen, laurieren, kleine bomen, palmbomen en zoveel meer. Speciale planten kunnen wij ook steeds op bestelling bezorgen, afhankelijk van het seizoen. Grote planten kunnen wij eveneens aan huis leveren tot op de gewenste plaats.

Ruime keuze aan kleurrijke orchideeën en witte phalaenopsis in onze serre. Orchideeën in alle grotes.

Voor de tuin kan u alles verkrijgen op bestelling.

Keuze tussen allerhande sierpotten, van moderne en klassieke terracotta. Eveneens in andere materialen zoals polyester en polystone. Er zijn speciale kleuren beschikbaar in de winkel. Andere kleuren kunnen steeds op bestelling.

Afscheid nemen van een dierbare is nooit eenvoudig, Een bijpassend rouwlint met eigen tekst kan aan de rouwkrans bevestigd worden. Voor de beste service, bestel dan best de rouwkransen rechtstreeks bij ons.

Een huwelijk plannen is niet eenvoudig. Kom daarom gerust naar onze winkel om samen jouw ideaal bruidsboeket te bespreken. Wij staan u bij met raad en passen jouw bruidsboeket aan bij jouw stijl! Eveneens de kerk- en tafelversiering kan door ons verzorgd worden. Voor de bruidsmeisjes worden de bloemen aangepast aan het bruidsboeket. Kies uit onze ideeënboeken of beschrijf jouw ideale boeket en/of versiering. Bekijk ook even onze bloemenarrangementen in volgende paragraaf voor meer info.

Planten kopen voor een eenmalige feestgelegenheid is niet goedkoop. Daarom bieden wij de oplossing aan om bij ons grote planten te huren. Dit betreft vooral laurierplanten en/of palmbomen. Kom even langs in onze winkel voor meer info en voorwaarden. Wij kunnen ook volledige arrangementen aanbieden zoals kerkversieringen voor huwelijken, communies of begrafenissen. Alsook versieringen voor polyvalente zalen of andere feestgelegenheden.

• Kerkversieringen

• Feest- en tafelversieringen

Bij elke gelegenheid wanneer u gasten ontvangt, hoort een bloemetje op de tafel. Van kleine bloemstukjes tot bloemstukken aangepast aan het thema van uw feestgelegenheid.

• Allerheiligen

Speciale bloemstukken voor Allerheiligen, van kruisjes tot hartjes of een tijdloos bloemstuk. Tijdens de Allerheiligenperiode kan het zeer druk zijn, bestel dus uw bloemstuk tijdig.

Onze decoratie bestaat uit seizoensgebonden en huis-en tuin decoratie voor elke dag. Vazen, potten, manden, stenen beeldjes en tijdloze knuffels voor geboortes of communies. Tijdens de kerstperiodes toveren we onze toonzaal om in een echte kerstsfeer, doe ideeën op en kom zeker een kijkje nemen!

Een bloemetje om af te geven ter attentie verlangt naar een wenskaartje. We hebben een gamma aan wenskaartjes ter beschikking voor elke gelegenheid. Er zijn eveneens standaard wenskaartjes die gratis zijn bij aankoop van een bloemstuk, boeket of ander product uit onze winkel.

Wens je iemand in de bloemetjes te zetten, maar heb je geen idee wat te kiezen, maak dan gebruik van onze cadeaubonnen.

“Al meer dan 40 jaar gespecialiseerd in bloemen en planten!”